verslag weekend 2015

Verslag van de bezige bijen vanuit Vlezenbeek

weekend 6-7-8 maart 2015

Vrijdagmorgen 10.30u, startplaats ten huize Cras, stonden 10 dames hevig om te vertrekken op een spetterend weekend richting Vlezenbeek. Uitgewuifd door Bart Verbist kon de driedaagse niet beter starten. Vrijdagnamiddag was de groep volledig, er sloten nog 3 andere Woebads-dames aan.

Vrijdag deden we de Hoppe-wandeling te Sint-Ulriks-Kapelle. Zaterdag en zondag trotseerden we knooppunten en passeerden we verschillende mooie, kleine, Brabantse dorpjes. Maakten we kennis met Adam en Eva in café ’t Gemakske. Alles verliep er ook op ’t Gemakske. Als we er nog eens naartoe gaan, hebben we hun telefoonnummer en kunnen we Croque met hesp eten.

Begrafenissen, blaffende honden, boskabouters (brave en minder brave), broek in kousen, boswandelingjenever, Boonkriek, blote bibsen in de bossen en Brusselse ezels waren allemaal van de partij!

Zaterdagmorgen kregen we post van Lieven, onze gastheer. Een Gotcha-spel werd gelanceerd. We gingen gedurende de hele dag op zoek naar de codewoorden Tibetaanse Tijger, vibrator, minnaar en barbie. Makanders toenge werden gepéld!   Dit zorgde voor hilariteit alom. Voor wie dacht dat dit de animatie van het weekend was… pech… dit was enkel om de ploegen van de Bonte Avond te weten te komen.

Met 38 km in de benen sloten we het weekend af in volkscafé De Cam waar we nog genoten van Pajotske lékkernâ-en.

Merci, Salut en de wentj vanachter!

groepsfoto

0183a1cd9d46d5bc2fe281abeadff60065f4b01063